Igre Teatra Naranča

06.03.2014

Nastavljamo suradnju s poznatim pulskim kazalištem za djecu Teatrom Naranča. Za sve male zaljubljenike u kazalište i glumu Naranča je za ovu godinu pripremila dramske radionice u kojima će polaznici primjenom različitih vrsta igara, na zabavan način, svladati osnovne tehnike glume i dobiti uvid u početni stupanj dramske naobrazbe.

Cilj ovih scenskih igara jest da se dijete upozna s osnovnim glumačkim postupcima kao što su disanje, govorne vježbe, scenski pokret, etide – kratke scene itd… Radionice sustavno rade na razvijanju mašte, što u konačnici dovodi do slobode glumačkog izražavanja i osobnog zadovoljstva.

Dramske radionice djelovat će pod nazivima: Igre zanata i uloga, Igre snage i povjerenja i Igre brzog jezika. Radionica na talijanskom jeziku održat će se pod nazivom Giocando in scena.

Osim radioničkih aktivnosti Teatar Naranča će za posjetitelje Monte Librića uprizoriti i kazališnu predstavu Vitez željeznog srca prema tekstu Ane Đokić Pongrašić, spisateljice za djecu i naše ovogodišnje gošće.

Više o Teatru Naranča