Poštovani nakladnici!

Imaginarno knjiško brdo Monte Librić 13. put zaredom izrast će od 20. do 26. travnja iz mašte vječnih sanjača i kreativaca. Svi znatiželjnici i znatiželjnice, putnici namjernici i ljubitelji knjiga svih uzrasta u bespuća mašte i literarnog stvaralaštva moći će ušetati ili uroniti na dobro znanoj adresi u Puli - Circolo (Zajednica Talijana Pula, Carrarina 1).

Tematska okosnica ovogodišnjeg, 13. Monte Librića je Sretan broj. Istraživat ćemo simboliku brojeva u bajkama i pričama za djecu, a u potragu za različitim značenjima i upotrebama brojeva uputit ćemo se kroz radionice, slušanje i pričanje priča, stvaranjem, otkrivanjem i kreiranjem brojeva u svemu što nas okružuje.

I ove godine, nastojat ćemo Monte Librić ispuniti što većim brojem domaćih i stranih naslova dječje književnosti i književnosti namijenjene djeci, pedagoške literature u čemu ćete nam pomoći Vi, dragi naši nakladnici. Uspjeh knjižarskog postava na 25. Sa(n)jmu knjige potaknuo nas je na apliciranje principa knjižarske prezentacije knjige na postav 13. Monte Librića. Uvjereni smo kako ćemo na taj način knjige približiti kupcima što će rezultirati boljom prodajom. 

Prijavnicu za izlaganje pronađite na dnu ovog teksta i pošaljite je do 1. travnja 2020. godine. Za sve dogovore i upite slobodno nam se obratite putem elektroničke pošte denis@sanjamknjige.hr. Osoba za kontakt je Denis Brandeis (tel. 099 8144 405 i 052 218 197).

Uz prijavu je potrebno priložiti popis Vaših naslova za djecu i mlade, koji trebaju sadržavati:

puni naslov knjige i ostalih artikala, ime autora, godinu izdanja,cijenu i barkod.

Izbor naslova za izlaganje vršit će se u dogovoru s voditeljicom prodaje te njenim pomoćnikom.

Veselimo se ponovnoj suradnji s Vama!

S poštovanjem,

za Monte Librić

Vlatka Balinčić voditeljica prodaje

Denis Brandeis, pomoćnik voditeljice prodaje